CONTACT ME

Nama Anda :
Email: (wajib)
Pesan: (wajib)
Pemilik blog boleh dihubungi di matdrat76@gmail.com

4 comments:

  1. power la blog ni... sgt berguna bila nak melancong... kipidap don gibab

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..saya nak bertanya susah tak kalo nak backpakers saja ke gold coast ni atau lebih senang guna travel agensi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam... pendapat saya ye. rasanya travel ala2 backpakers di sana tiada masalah. penginapan banyak dan transport juga senang di sana. Jika ingin gunakan perkhidmatan bas juga okey macam saya sebab di sana jadual bas sangat efisen. Kalau nak lebih selesa boleh sewa kereta dan bebas sedikit bergerak.

      saya biasa memang arrange sendiri kalau trip ke keluar negara, tak pernah gunakan travel agensi. cuma perlu study sedikit terutama berkenaan transport di sana.


      tapi jika tak nak pening2, boleh je guna travel agensi

      Delete